Heeft u een taxi of taxibus van of naar Schiphol in Breda of omgeving nodig die voordelig EN betrouwbaar is?
Tel. 076-5879055 Bel nu! (mobile)


Of stuur een E-mail.

Bij E-taxi Breda: Schiphol vanaf 99,-

TAXI-TARIEVEN Schipholtaxi Breda
Bestemming / soort taxi:TAXIMPVBUSROLSTOEL
Schiphol Amsterdam€110  €120  €140  €150

Hierboven ziet u voorbeelden van voordelige airporttransfers (RITprijzen per enkele reis, dus NIET per persoon) bij vooraf besteld taxivervoer van Breda naar bijvoorbeeld airport Schiphol Amsterdam. Genoemde tarieven zijn geldig bij vervoer overdag van en naar 1 adres in Breda.

Informeer vooraf naar uw tarief, want kostenverhogende zaken als extra adressen, spitstijd, nachtelijke en weekend- en vakantietijd-uren KUNNEN doorberekend worden. Ofwel profiteert u bijvoorbeeld nog van extra vaste/ regelmatige klanten-korting of speciale voorwaarden.

Ook voor voordelig groepsvervoer per taxibus van/naar Breda kunt u bij ons terecht. Voor zakelijke ritten en Schipholvervoer ofwel airportservice bieden wij u de betere service.

Vanuit of binnen de regio Breda kan ons taxibedrijf u voordelig vervoeren naar alle plaatsen die u wenst.

Wij verrichten uitsluitend prive personenvervoer; dus u heeft de taxi altijd voor u zelf en hoeft de taxi nooit te delen met derden.

Het ophalen op Schiphol gaat als volgt te werk: vooraf vernemen wij van u graag een vlucht- en telefoonnummer. Dan zorgen wij ervoor dat we 20 minuten (bij klein gezelschap, alleen handbagage) tot driekwartier (groter gezelschap, met ruimbagage) na landen op de luchthaven aanwezig zijn. We verzoeken u dan te bellen zodra u de bagage heeft, dan rijden wij de auto voor bij P6, dat is direct onder het groot video-scherm buiten, tegenover de hoofd-ingang. Bij andere grotere luchthavens zoals Zaventem gaat dat op vergelijkbare wijze. Bij kleinere airports als Rotterdam airport of Eindhoven airport wachten we gewoon voor de deur, of indien gewenst binnen met een bordje. Bij de meetingpoints binnen ophalen bij de grotere luchthavens is ook mogelijk, maar dan geldt een toeslag in verband met de extra parkeerkosten (meestal eur. 5,00 tot 10,00).