Heeft u een taxi of taxibus in Breda of omgeving nodig die voordelig EN betrouwbaar is?
Tel. 076-5879055 Bel nu! (mobile)


Of stuur een E-mail.

We hebben voordelige RITprijzen (dus NIET per persoon) bij vooraf besteld taxivervoer van of naar elke uitgaansgelegenheid in Breda of daarbuiten. De genoemde korting is mogelijk op meterbedragen vanaf eur. 10,00 en is alleen mogelijk bij minmaal 2 uur vooraf bestelde ritten (graag te vermelden bij boeking). Voor meer prijzen en de voorwaarden zie: tarieven.

Informeer vooraf naar uw tarief, want kostenverhogende zaken als extra adressen, spitstijd, nachtelijke en weekend-uren KUNNEN doorberekend worden. Ofwel profiteert u bijvoorbeeld nog van extra vaste/ regelmatige klanten-korting of speciale voorwaarden.

Ook voor voordelig groepsvervoer per taxibus van of naar de Bredase uitgaansgelegenheden kunt u bij ons terecht.

Vanuit of binnen Breda kan ons taxibedrijf u voordelig vervoeren naar alle plaatsen voor het uitgaan die u wenst.
De Haven in Breda-centrum, het Chasse-theater, de Ginnekenmarkt, zijn enkele voorbeelden van plaatsen waar wij regelmatig gasten brengen en/of halen. Ook buiten Breda komen wij regelmatig op plaatsen zoals de Amsterdam Arena en centrum, Rotterdam Ahoy en de diverse festivallocaties.
Wij verrichten uitsluitend prive-vervoer; dus u heeft de taxi altijd voor u zelf en hoeft de taxi nooit te delen met derden.